Seleccionar página

Etecnic i Vapor Lab organitzen la primera mostra de mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona

Amb la finalitat de difondre les últimes novetats del sector de la mobilitat elèctrica del Camp de Tarragona, la mostra de mobilitat elèctrica es dividirà en dues parts.

1. Destinada a professionals del sector de la mobilitat urbana (tècnics municipals, regidors, alcaldes, sector hoteler, cambres de comerç, gestors d’aparcaments públics, fabricants de vehicles elèctrics,…). Aquesta primera part de la jornada constarà d’una conferència a càrrec de Jorge Ríos, gerent d’Etecnic, que, sota el títol de “Present i futur de la mobilitat elèctrica al Camp de Tarragona”, farà una radiografia del sector de la mobilitat elèctrica a les comarques del Camp de Tarragona i quin ha de ser el futur del sector. Hi haurà exposició de vehicles elèctrics, punts de recàrrega i d’empreses que utilitzen la mobilitat elèctrica per desenvolupar la seva activitat.

 

2. Destinada al públic general. Exposició i prova de vehicles elèctrics i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, tant per a ús privat com públic.

 

La mostra contarà amb la presència de les principals marques que comercialitzen vehicles elèctrics al Camp de Tarragona, com Renault, Nissan, Biciclick,…

La voluntat de la mostra és esdevenir un referent al sud de Catalunya en quan a la mobilitat elèctrica, oferint any rere any les últimes novetats del sector, presentació de nous productes i serveis, sent alhora un espai de debat sobre la mobilitat del futur.

L’acte es desenvoluparà íntegrament al Vapor Lab, espai de coworking de Reus, situat al Carrer de Sant Serapi nº 2, al matí de 11 a 13:30 i a la tarda de 17:00 a 21:00.

Comencem a construir el nostre futur. Tots en som responsables.