Seleccionar página

Aquest ha estat un cap de setmana genial !! Felicitats o tots els qui ho heu fet possible omplint  carrers i camins en bicicleta.

Aquesta setmana toca fer balanç, però vagi per endavant el nostre agraïment  a totes les empreses i entitats que amb el vostre suport heu fet possible tirar endavant aquest esdeveniment:

Moltíssimes gràcies als qui heu patrocinat l’esdeveniment per ajudar-nos a fer arribar el programa del reus pedala a tota la ciutat i per donar-nos suport i confiar en la nostra feina.

CUÏC Serveis en mobilitat responsable       Pedals Reus       Viatges Alemany. Biciland el món en bici    Bicipark     Bike Taller      Cicles Esport      BiciClik      The Devil Bikes     Esports Armobal   Farmacia Reus       Clinica Odontologica Marcelo Castellanos.     Casa Pujol      Vins Suñer   L’absenta. Bar  Musical      Pilée     Clinica veterinària Bitxus

En la difusió, la organització, cedint espais, col·laborant en la bici solidària, o donant-nos suport en el dia a dia també hem d’agraïr a :

Avui els agraïments però Reus Pedala 2015 encara no s’ha acabat !!

El 6 de juny Fira de la Bicicleta Solidària  al Pallol dins les activitats de la Festa del comerç Just organitzada per SETEM  i el diumenge 14 de juny toca pedalar de nou. Aquest cop OBRIM SOMRIURES en bicicleta.

Així que seguiu pendents de les nostres noticies !!

Ens veiem aviat
#ganesdebici