Seleccionar página

Els tercers Premis de Ciències Ambientals ja tenen guanyadors

L’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) van lliurar ahir els tercers Premis Ciències Ambientals. L'acte de lliurament es va celebrar a l'Institut d'Estudis Catalans, on la sala es va omplir per a l'ocasió.

L’encarregat d’entregar els guardons, elaborats sota criteris d'ecodisseny, va ser Salvador Samitier, cap de l’Oficina de Canvi Climàtic, al que van acompanyar les presidentes de les dues entitats promotores dels Premis.
Els premiats a les quatre categories de la present edició han estat:

  • Iniciativa empresarial: 1r premi, Ramats al Bosc; Accèssit, Cuïc
  • Comunicació ambiental: 1r premi, Desendolla’t; Accèssit, Atrapaeltigre.com
  • Projecte o treball de fi d’estudis: 1r premi, Avaluació i implementació del model de qualitat de l’aire ADMS-URBAN d’Elena Escoda Bernal; Accèssit, Eliminació del tricloroetilè de l’aigua mitjançant processos d’oxidació avançada catalitzats per diferents residus de Mireia Raja Mollfulleda.
  • Activitat de recerca: 1r premi, Impacts of atmospheric chlor-alkali factory emissions in surrounding populations de Mercè Garí de Barbarà; Accèssit, L’evolució dels usos i cobertes del sòl (1957-2012) dels sistemes naturals del litoral del Baix Ter d’Andreu Porcar Roman.